Fluxul pasagerilor pe aeroportul Baneasa a crescut in decembrie cu 30-40% fata de o luna normala, destinatiile exotice fiind preferate de romani, a declarat directorul general al aeroportului, Stefan Mladin.
"Numarul pasagerilor care au tranzitat aeroportul Baneasa in luna decembrie a anului trecut a fost de aproximativ 170.000 de persoane, comparativ cu alte luni cand se inregistreaza circa 100.000 de persoane" a declarat Stefan Maladin, citat de NewsIn.

Potrivit acestuia, la sfarsitul anului trecut cursele spre destinatiile exotice au fost preferatele romanilor. Acestia au ales ca destinatii tari precum Egipt, Tunisia, Malta, Cipru, dar si chartere spre si dinspre Italia si Spania. In plus, Mladin a mentionat ca "pur si simplu nu aveai loc sa arunci un ac pe terminalul aeroportului in decembrie si inceputul lunii ianuarie".

Aeroportul Baneasa a avut o cifra de afaceri de cinci milioane de euro in primele patru luni din 2008, iar pana la sfarsitul anului trecut estima afaceri de pana la 20 de milioane de euro si un flux de un milion de pasageri, declara in iunie agentiei NewsIn directorul general al aeroportului Stefan Mladin.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri