Circulatia feroviara este intrerupta pe linia Bucuresti - Constanta, din cauza ruperii pantografelor a doua trenuri de marfa, iar doua trenuri accelerat au intarzieri de pana la 120 de minute, a declarat directorul de comunicare al CFR Calatori, Alexandru Dumitrescu.

Incidentul s-a produs intre statiile Pasarea si Branesti, circulatia feroviara este oprita pe firul I incepand cu ora 5.45, respectiv 6.20 pe firul II.

"Cauza este ruperea pantografelor a doua trenuri de marfa, care apartin operatorilor CFR Marfa si Rompetrol Logistic. Pantografele ( cuplajele cu linia electrica) s-au stricat deoarece sunt afectate de uzura si coroborat cu gerul, iata ca se intampla si fenomene neprevazute care afecteaza circulatia trenurilor de calatori" a declarat Alexandru Dumitrescu, citat de NewsIn.

Trenurile 8011, care circula pe relatia Bucuresti Obor – Constanta si 8032 care circula de la Constanta spre Bucuresti stationeaza in garile Pantelimon, respectiv Fundulea, pana la redeschiderea circulatiei.

Astfel, la aceasta ora echipele de interventii desfasoara lucrari, pentru remedierea situatiei in cel mai scurt timp.
Conform datelor de ultima ora furnizate de directorul de comunicare CFR Calatori se spera ca in 30 de minute circulatia sa isi revina la normal, iar pe un fir deja se circula cu greutate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si