Dupa doi ani de mandat, Jonathan Soper (foto) a parasit functia de general manager al hotelului InterContinental din Capitala, si va fi inlocuit, incepand de maine, de germanul Marten Schoenrock.

La 42 de ani, Marten Schoenrock are o experienta vasta in industria hoteliera si o vechime de 17 ani in cadrul lantului hotelier InterContinental Hotels Group.

Schoenrock vine la Bucuresti de pe pozitia de hotel manager, pe care a ocupat-o la InterContinental Berlin in ultimii doi ani.

Viena, Koln, Leipzig, Chicago, Dallas, Tashkent sunt alte cateva dintre locatiile InterContinental in care Schoenrock a ocupat posturi precum Cost Controller, Assistant Front Office Manager si Director de F&B.

Schoenrock a asistat la numeroase schimbari si restructurari in cadrul hotelurilor in care a lucrat. In timpul mandatului pe care l-a avut la InterContinental Dallas, Schoenrock a fost responsabil cu renovarea a peste 500 de camere, fapt care constituie un avantaj pentru Hotelul InterContinental Bucuresti, a carui renovare a inceput in acest an, cu etajul 21.

Soper nu este primul director general al unui hotel de cinci stele din Bucuresti care pleca din Romania la inceputul acestui an: in primele zile ale lui 2009 hotelul Radisson a anuntat de asemenea schimbarea direcotului general. Astfel, suedezul Torbjörn Bodin, care a condus hotelul timp de 2 ani a fost inlocuit de austiacul de origine turca Ali Yilmaz Yildirimlar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Ce inseamna pentru SIF 1 intrarea in actionariatul Intercontinental