Unitati de cazare din 13 statiuni si localitati au aderat pana in prezent la programul "Inscrieri timpurii", proiect ce vizeaza reduceri de pana la 30% la pachetele turistice, cu destinatii autohtone, achizitionate in avans, pentru perioada de vara.

Potrivit unui comunicat al operatorilor de turism, promotia se desfasoara in perioada 1 februarie – 31 martie 2009, iar sejurul poate fi ales oricand in sezonul estival 2009.

Programul "Inscrieri timpurii" face parte dintr-un set de masuri anticriza elaborat de operatorii autohtoni de turism. Programul urmareste stimularea achizitei de pachete turistice cu cateva luni inainte de sejurul propriu-zis, avantajul constand in reducerile de pret de pana la 30 la suta.

Pana in momentul de fata, in programul "Inscrieri timpurii" au aderat sapte hoteluri din Mamaia, respectiv Hotel Rex, Hotel Palm Beach, Hotel Laguna, Hotel Amiral, Hotel Comandor, Hotel Orfeu si Complex mySTOhotels Mercur – Minerva. De asemnea, s-au mai inscris hotelurile pensiunea Casa cu lei, Hotel ElStefanino, Complex mySTOhotels Olguta, Complex mySTOhotels Dunarea, din Eforie Nord, iar Hotel Fintia, din Eforie Sud.

Din statiunea Venus au aderat Mezotermale Palace – Hotel Balneo & Spa, Hotel Palace, Vila Adriana si Hotel Sanda. In Mangalia au aderat Hotel President, in Neptun – Hotel Banat, Olimp – Hotel Panoramic, Hotel Amfiteatru si Hotel Belvedere. In Cap Aurora doua hoteluri au intrat in programul operatorilor, respectiv Hotel Onix si Hotel Safir. De asemenea, in Vama Veche a aderat BazArt, Jupiter – Cometa, Sinaia – Hotel Sinaia, Predeal – Sunset Villas, iar in Baile 1 Mai a intrat in program Complexul Hotelier & SPA Perla.

In prezent se poata discutii cu mult mai multe hoteluri, vile si pensiuni rurale pentru aderarea la program.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Numarul unitatilor de cazare, in crestere fata de 2017