Elena Udrea vrea sa construiasca o noua statiune de tipul Vama Veche

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat marti ca ar putea fi construita o noua statiune de tipul Vama Veche, in cazul in care constructiile din statiunea amintita nu vor inceta.

Ea a spus ca statiunea Vama Veche de pe Litoralul romanesc este un obiectiv turistic aproape compromis, din cauza "construirii de amplasamente fara cap".

"Daca aceste constructii nu vor inceta, vom cauta o noua locatie pentru ridicarea de la zero a unei statiuni de tipul Vama Veche", a spus Elena Udrea, potrivit NewsIn.

Prezenta zilele acestea la Targul de Turism de la Madrid (Spania), Elena Udrea a precizat ca ministerul de resort va lua o serie de masuri pentru dezvoltarea turismului pe litoralul romanesc. Printre acestea, se numara atragerea cazinourilor pe malul Marii Negre.

"Vom vorbi cu autoritatile abilitate pentru a crea facilitati operatorilor de jocuri de noroc, care sa-i determine sa vina sa-si deschisa locatii pe litoral", a explicat Udrea.

De asemenea, ministrul intentioneaza sa elaboreze un proiect pentru tineri.

Totodata, Elena Udrea a mentionat ca intentioneaza sa poarte discutii cu autoritatile locale si din judetele Tulcea si Constanta, pentru deschiderea unor trasee de facilitarea accesului intre Delta Dunarii si Litoral.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri