Flynova, divizia din Romania a grupului Novatours, cel mai mare tour operator din Statele Baltice, a lansat o noua oferta pe piata locala: turistii care isi rezerva din timp vacantele au posibilitatea sa plateasca 50% din pretul pachetului in momentul rezervarii, iar restul sumei, cu 21 de zile inaintea datei plecarii.
De asemenea, turistii au dreptul sa isi anuleze concediul cu 28 de zile inaintea datei programate, fara a fi obligati sa plateasca nicio penalizare.

„Turistii din Romania cauta solutii inteligente pentru a-si programa vacanta astfel incat, din cauza climatului economic mai dificil, sa nu fie nevoiti sa faca rabat la calitatea serviciilor solicitate. Din cererile primite de la clientii nosti pe parcursul lunii februarie, am observat ca turistii romani isi doresc in continuare vacante la hoteluri de cinci stele in regim „All Inclusive” sau chiar „Ultra All Inclusive”. De aceea, credem ca aceasta oferta noastra va fi pe placul celor care isi doresc o vacanta frumoasa, cu servicii foarte bune, la preturi atractive si pe care sa o poata plati esalonat”, declara Raimondas Useckas, CEO Flynova.

Flynova prelungeste oferta pretului garantat si in luna martie, ca urmare a interesului crescut din partea clientilor. Astfel, turistii care isi rezerva vacanta pe parcursul lunii martie primesc bani inapoi daca ulterior pretul pachetului turistic achizitionat scade. In schimb, daca pretul creste, iar turistul a achitat integral pachetul, compania acopera diferenta de pret, clientul nefiind obligat sa plateasca nimic in plus.

Flynova ofera si pe parcursul acestei luni reduceri de pana la 20%. Oferta pretului garantat a fost lansata in exclusivitate pe piata din Romania la inceputul lunii februarie.

De asemenea, Flynova a demarat recent vanzarile pentru servicii de cazare in Bulgaria si Halkidiki.
Turistii care doresc sa plece in vacanta cu autoturismul personal au posibilitatea sa achizitioneze servicii de cazare la hoteluri intre doua si cinci stele in Bulgaria pentru un week-end sau pentru un sejur de 7 sau mai multe nopti. Pretul unui pachet ce include 3 nopti de cazare porneste de la 29 euro/persoana.

Flynova si-a inceput activitatea in 2008 prin lansarea ofertelor pentru vacanta de vara. In prezent, compania ofera pachete turistice in destinatii precum Egipt si Austria.

Compania face parte din Grupul Novatours, lider al tour operatorilor in tarile baltice, a carui activitate a demarat in 1999 in Lituania.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri