O delegatie a operatorului de turism TUI va sosi in Romania la sfarsitul lunii aprilie, inceputul lui mai pentru a efectua o vizita pe litoralul romanesc in contextul posibilitatii revenirii asupra unui parteneriat cu tara noastra, a declarat ministrul turismului, Elena Udrea.

Aceasta a spus ca vizita reprezentantilor TUI vizeaza intalniri cu operatorii din turismul autohton si hotelierii locali in vederea readucerii operatorului de tursim in parteneriat cu litoralul romanesc. Printre nemultumirile operatorului se numara starea precara a infrastructurii de transport si preturile mari pe care le practica hotelierii, potrivit NewsIn.

Operatorul de turism TUI a parasit Romania in 2007, criticand dur litoralul romanesc. Conform unui studiului "Romania vazuta de tour-operatorii germani", realizat de WBF/GTZ Romania, in 2007, lipsa de competitivitate a litoralului romanesc reprezinta motivul pentru care trei din cei mai importanti tour-operatori germani - FTI, Neckermann si TUI au parasit Romania.

Ministrul turismului Elena Udrea este prezent zilele acestea la Targul International de tursim de la Berlin, care se desfasoara in perioada 11-15 martie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Udrea: Alina Bica nu mai calca in Romania