Ministerul Turismului ar vrea sa inceapa o campanie de promovare a mitului Dracula, eventual prin realizarea unui circuit tematic prin orasele in care personajul a trecut, a declarat ministrul turismului Elena Udrea.
"In momentul de fata nu se stie ce structura va avea administrarea Castelului Bran insa, dupa ce discutiile Ministerului Culturii cu proprietarii edificiului se vor finaliza, Turismul ar putea veni cu o propunere de promovare a brandului Dracula. Acest produs trebuie promovat si vandut pe piata turistica" a spus Elena Udrea, potrivit NewsIn.

Ministerul Turismului a ajuns la o intelegere cu proprietarii Castelului Bran, familia de Habsburg, in ceea ce priveste promovarea Castelului Bran ca obiectiv turistic, declara la sfarsitul lunii ianuarie, ministrul turismului Elena Udrea.

Potrivit ministrului, parteneriatul face referire si la relatia cu administratia locala din Bran-Moeciu pentru dezvoltarea infrastructurii.

Castelul Bran a carui prima atestare documentara dateaza din noiembrie 1377 este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania.

Ministrul turismului, Elena Udrea, este prezenta zilele acestea la Targul International de Turism de la Berlin, care se desfasaara in perioada 11- 15 martie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
România, atractivă: mii de rezervări pentru mare, după 1 iunie
Setari Cookie-uri