Preturile pachetelor turistice destinate minivacantei de 1 Mai vor ramane la acelasi nivel ca cele din perioada similara a anului trecut, in ciuda devalorizarii monedei nationale, a declarat consultantul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.
In ce priveste destinatiile, acesta a precizat ca, la fel ca anul trecut, romanii vor prefera litoralul Marii Negre.

"In perioada minivacantei prilejuita de 1 Mai ne asteptam ca numarul turistilor pe litoral sa cresca usor fata de nivelul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, la peste 20.000 de vizitatori", a spus reprezentantul ANAT, citat de NewsIn.

Badulescu a subliniat ca in preferintele celor care isi vor petrece inceputul de mai pe litoral, Mamaia ocupa primul loc, insa, datorita promovarii intense din ultimul timp, sudul litoralului va atrage din ce in ce mai multi turisti.

De asemenea, dupa experienta anilor trecuti, agentiile de turism se astepta la un flux mare de turisti si in zona Vaii Prahovei, dar si la pensiunile rurale.

Referitor la tarifele practicate de hotelierii romani in acesta perioada, un pachet de doua nopti la hotel de doua stele in statiunea Mamaia pleaca de la 220 de lei, in timp ce in Sinaia costul unui loc in camera dubla se ridica la 250 de lei, pentru acelasi numar de nopti.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Evenimentele, o industrie de jumatate de miliard de euro in Romania
Setari Cookie-uri