Astfel, un bilet dus la Londra este numai 118 euro, cu toate taxele incluse.

„Pana la sfarsitul lunii aprilie se pot rezerva bilete cu destinatia Londra la numai 118 euro. Aceasta oferta, alaturi de preturile scazute pentru cazare in inima Londrei de aproximativ 50 euro/ noapte - daca rezervarea se face pe www.ba.com <http://www.ba.com> - si valoarea scazuta a lirei transforma Londra intr-un paradis al shopping-ului pentru toti iubitorii de branduri britanice”, a declarat Emil Delibashev (foto), directorul comercial al British Airways, pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Pentru cei care isi doresc o calatorie pentru destinatii precum SUA si Canada, tarifele speciale pornesc de la 548 euro, cu toate taxele incluse.

British Airways a inclus in oferta sa opt destinatii, printre care Washington, Miami, Houston si Phoenix, toate fiind disponibile pentru rezervarile facute in perioada 7- 13 aprilie si pentru calatorii efectuate in perioada 7 aprilie - 30 septembrie 2009.

“In contextul actual cand pasagerii sunt mai atenti la alegerile de calatorie, British Airways isi reconfirma angajamentul pe termen lung luat fata de piata romaneasca, punand la dispozitia clientilor sai servicii premium la preturi rezonabile”, a mai declarat oficialul British Airways.

Operatorul britanic detine o cota de piata de peste 50% pe ruta Bucuresti-Londra pe care efectueaza 2 zboruri zilnice.

In 2008, numarul de pasageri transportati de operatorul aerian pe aceasta ruta a crescut cu 45%, Romania devenind astfel cea mai profitabila tara est-europeana pentru compania britanica.

Gradul de ocupare al aeronavelor companiei britanice a fost, anul trecut, de aproximativ 80%, peste media din industrie.