Soare, plaja, liniste si relaxare, toate acestea cu mai putini bani. Iata avantajele celor care aleg septembrie pentru un sejur la mare.

In Romania, pana pe 20 septembrie continua programul "O saptamana la mare", initiat de Autoritatea Nationala pentru Turism, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism. Potrivit ANT, tarifele practicate pentru sase nopti de cazare, fara masa, sunt de 79 RON/sejur, la hotel de o stea, de 89 RON/sejur la hotel 2- si de 99 RON/sejur, la hotel 3*. Tarifele includ taxa pe valoarea adaugata si comisionul de 10% cedat agentiilor de turism. Biletele au fost puse deja in vanzare la agentiile de turism din tara.

Unde evadam in septembrie

Pentru cei care vor sa evadeze departe de litoralul romanesc, Grecia, cu ale sale insule, reprezinta alternative demne de luat in calcul. Unde mai pui ca-n septembrie tarifele scad simtitor asa ca-ti poti permite lejer o vacanta de 5- la pretul uneia de 3*, in full sezon. Ce-ai spune de o vacanta pe insula Rodos, in Kalithea, pe care s-o petreci rasfatandu-te pe un sezlong urias, la piscina unui hotel de 4*? Or de-o plaja acoperita cu nisip fin de culoarea mierii, de super servicii, de chelneri amabili si de oameni zambitori. Ei bine, e realitate, nu vis. Contra a 358 E de persoana ai parte de un sejur de 8 zile la Yalyssos Bay 4*, in regim de demipensiune si cazare in camera dubla. Hotelul e localizat in apropierea plajei asa ca seara poti auzi cantecul marii. In pret intra si costul biletului charter TAROM Bucuresti-Rhodos si retur, precum si transferurile.

Si ca tot am vorbit de Grecia, sa nu uitam de Creta, cea mai importanta si intinsa insula a sa, considerata a fi un continent in sine. Ofertele pentru aceasta destinatie sunt tentante si au preturi care variaza intre 350 si 500 E de persoana pentru un sejur de opt zile. De exemplu, cu 479 E de persoana petreci o vacanta de o saptamana in Malia, la Phaedra Beach 3*superior, in camera dubla, in regim de demipensiune. In pret este inclus si biletul de avion charter Bucuresti-Heraklion si retur precum si transferurile de la aeroport la hotel si retur.

Spania, cu a sa celebra Costa del Sol reprezinta o gura de aer proaspat pentru turistul de septembrieCu 499 E de persoana ai parte de o vacanta de vis la Carmen Teresa 3- din Torremolions. In bani intra 7 nopti de cazare in regim de demipensiune, in camera dubla, zborul charter de la Bucuresti la Malaga si retur, precum si transferurile.

Bani, vise si vacante

Oferte sunt pentru toate buzunarele: de la hoteluri de 2- la cele de 5*. Ramane doar sa accesati site-ul www.happytour.ro ori sa luati legatura cu agentii de turism. Important e sa aveti un vis!
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri