Ryanair, cea mai mare companie aeriana low - cost din Europa, a anuntat ca are de gand sa-si diminueze costurile prin inchiderea tuturor ghiseelor de check-in din interiorul aeroporturilor pana la finele anului, urmand ca pasagerii sa efectueze toate formalitatile de check-in prin Internet.

"Tot ceea ce vom avea va fi un loc unde pasagerii pot sa-si lase bagajele, urmand ca toate celelalte operatiuni sa fie facute online", a declarat directorul general de la Ryanair, Michael O"Leary pentru Daily Telegraph. Potrivit acestuia, economiile astfel obtinute se vor regasi in reducerea tarifelor.

Purtatorul de cuvant de la Ryanair, Stephen McNamara, a declarat ca deja 75% din pasagerii Ryanair folosesc deja serviciile online de check-in."Incercam sa-i incurajam si pe restul de 25 la suta sa faca acelasi lucru. Speram ca pana la finele anului vom avea doar zone unde sa-si lase bagajele", a declarat McNamara, adaugand ca Ryanair va avea in continuare personal la ghiseele de bilete de la aeroporturi.

Planul de a renunta la ghiseele de check-in din interiorul aeroporturilor a fost anuntat la cateva zile dupa ce Ryanair a lansat un serviciu care permite utilizarea telefoanelor mobile la bord in timpul zborului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Grecia va primi turiști români fără măsuri de carantină
Setari Cookie-uri