Romania va avea in Emiratele Arabe Unite un birou de turism, iar presedintii Autoritatilor pentru Turism din Abu Dhabi, Sheikh Sultan bin Tahnoun Al Nahyan, Abu Dhabi, Dubai si Sharjah, intentioneaza sa deschida la Bucuresti trei repezentante.


"Atat presedintele Autoritatii pentru Turism din Abu Dhabi, cat si presedintii Autoritatilor de Turism din Sharjah si Dubai au vorbit cu ministrul roman al turismului despre intentia lor de a deschide reprezentante in Romania acceptand si invitatia de a vizita tara noastra pentru a identifica modalitati concrete de cooperare, scrie NewsIn.

La randul sau, Elena Udrea a anuntat ca institutia pe care o conduce isi va deschide o reprezentanta in Emiratele Arabe Unite", se arata intr-un comunicat transmis miercuri de minister.

Potrivit ministrului turismului, Elena Udrea, in cadrul intalnirilor cu partenerii arabi s-au discutat proiecte de investitii care ar putea fi realizate in tara noastra, cu participarea oamenilor de afaceri din Emiratele Arabe Unite si din zona adiacenta.

„La intalnirea pe care am avut-o cu oameni de afaceri emiratezi, acestia s-au aratat extrem de interesati de investitii in turismul balnear in jurul capitalei Bucuresti, precum si in turismul de litoral. Un grup de potentiali investitori din zona Golfului Persic va vizita in acest sens Romania, la inceputul lunii iunie”, a declarat Udrea.

Ministrul turismului participa in perioada 5-8 mai la Targului International de Turism „Arabian Travel Market” din Dubai.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Iranul a lansat rachete asupra bazelor americane din Irak