Directorul comercial pentru Romania, Bulgaria si Moldova, Emil Delibashev, a fost numit director comercial pe zona Balcani.
Astfel, zona sa de activitate se va extinde, incluzand urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Slovenia, Macedonia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia, precum si Albania.

Emil a preluat responsabilitatea manageriala pentru noile tari incepand cu 1 mai 2009.

Numirea a survenit in urma recentelor schimbari manageriale si se aliniaza unor structuri de conducere din spatiul Central si Est European.

“Este un privilegiu si o provocare sa dezvolt in continuare operatiunile British Airways, acum la o scara mai mare. Intelegerea avansata a regiunii si experienta indelungata in domeniul aviatiei, cumulate cu vastele cunostinte ale ehipelor mele locale, vor contribui la mentinerea serviciilor si a brandului British Airways intr-o pozitie fruntasa in Romania”, a declarat Delibashev (foto).

Delibashev lucreaza in cadrul British Airways de 10 ani, pornind de la postul de coordonator de calatorii si Account Manager in Bulgaria, pana in 2001 cand a fost numit in functia de director comercial.

In anul 2007 acesta a preluat functia de conducere si pe Romania si de atunci a contribuit la dezvoltarea British Airways pe aceste piete intr-un mediu comercial dificil in cadrul industriei aerine.

Urmand studii de Turism International, Emil Delibashev a ales o cariera in industria turismului, lucrand in prealabil in cadrul unor tour operatori bulgari si britanci.

British Airways detine o cota de piata de peste 50% pe ruta Bucuresti-Londra pe care efectueaza 2 zboruri zilnice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si