Directorul comercial pentru Romania, Bulgaria si Moldova, Emil Delibashev, a fost numit director comercial pe zona Balcani.
Astfel, zona sa de activitate se va extinde, incluzand urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Slovenia, Macedonia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia, precum si Albania.

Emil a preluat responsabilitatea manageriala pentru noile tari incepand cu 1 mai 2009.

Numirea a survenit in urma recentelor schimbari manageriale si se aliniaza unor structuri de conducere din spatiul Central si Est European.

“Este un privilegiu si o provocare sa dezvolt in continuare operatiunile British Airways, acum la o scara mai mare. Intelegerea avansata a regiunii si experienta indelungata in domeniul aviatiei, cumulate cu vastele cunostinte ale ehipelor mele locale, vor contribui la mentinerea serviciilor si a brandului British Airways intr-o pozitie fruntasa in Romania”, a declarat Delibashev (foto).

Delibashev lucreaza in cadrul British Airways de 10 ani, pornind de la postul de coordonator de calatorii si Account Manager in Bulgaria, pana in 2001 cand a fost numit in functia de director comercial.

In anul 2007 acesta a preluat functia de conducere si pe Romania si de atunci a contribuit la dezvoltarea British Airways pe aceste piete intr-un mediu comercial dificil in cadrul industriei aerine.

Urmand studii de Turism International, Emil Delibashev a ales o cariera in industria turismului, lucrand in prealabil in cadrul unor tour operatori bulgari si britanci.

British Airways detine o cota de piata de peste 50% pe ruta Bucuresti-Londra pe care efectueaza 2 zboruri zilnice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri