Compania aeriana nationala Tarom va oferi bilete la 50 de euro, plus taxe, in perioada 18 mai-1 iunie 2009, bilete ce vor putea fi folosite in perioadele 20 iunie-24 iulie si 6 septembrie-15 septembrie pe toate destinatiile externe.
"La tariful de 50 de euro se vor adauga taxele de aeroport, care difera in functie de destinatie. De exemplu, pentru destinatia Atena pretul unui bilet este de 151 euro, pentru Barcelona - 118 euro, pentru Roma - 145 euro sau pentru Dubai - 167 euro”, declara reprezentantii operatorului aerian.

Oferta biletelor la tariful special de numai 50 de euro se inscrie in strategia adoptata deTarom pentru cresterea vanzarilor. „In conditiile unui an 2009 dificil pentru intreaga industrie aeronautica, toate companiile aeriene de linie lupta pentru optimizarea resurselor si pentru obtinerea unui numar cat mai mare de pasageri, pe toate segmentele de piata disponibile, situatie care, de altfel, a determinat si o concurenta acerba in ofertele de pret practicate de companiile aeriene”, a explicat directorul general al companiei TAROM, Ruxandra Brutaru.

Compania a transportat anul trecut 1,9 milioane de pasageri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri