Ministerul Turismului va investi circa 25 milioane de euro pentru construirea a doua mini porturi la Murighiol si la Sfantul Gheorghe si amenajarea unei plaje la Sulina, potrivit presedintelui Consiliului Judetean Tulcea Victor Tarhon.
"Cele trei proiecte presupun o investitie de aproximativ 25 mil euro, iar constructia lor ar putea incepe cel mai devreme in septembrie", a declarat presedintele CJ Tulcea Victor Tarhon, relateaza NewsIn.

Potrivit acestuia, amenajarea celor doua mini porturi de la Murighiol si la Sfantul Gheorghe inseamna o investitie de 10 milioane de euro fiecare, iar amenajarea plajei de la Sulina s-ar ridica la circa 5 milioane de euro.

"Toate cele trei proiecte sunt in faza de licitatie, urmand ca procedura sa se finalizeze in septembrie, cand s-ar putea da si drumul la lucrari" a precizat Tarhon.

Ministrul turismului, Elena Udrea, a declarat ca este nevoie urgenta de investitii in zona pentru ca turistii care vor sa plece cu barca dinspre Mamaia spre Delta sa poata opri incepand de anul viitor la aceste locatii.

"Trebuie sa facem rapid investitii in zona, pentru ca barcile care vin cu turisti din Mamaia sa poata opri si aici", a declarat Elena Udrea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
EXCLUSIV | Mohammad MURAD: Statul nu mai încurcă mediul de AFACERI
Setari Cookie-uri