Eximtur a vandut sejururi de 19.000 euro pe tichete de vacanta

Eximtur, unul dintre cei mai mari tour-operatori de pe piata autohtona, a vandut sejururi in valoare de 80.000 de lei (circa 19.000 euro) pe tichete de vacanta, in perioada 15 mai-15 iunie 2009.
Tour-operatorul detinut de Lucia Morariu a fost si este unul dintre principalii promotori ai aprobarii si utilizarii tichetelor de vacanta.
Pentru plata cu tichete de vacanta a biletelor la mare in sezonul 2009 preturile sunt cu 9% mai mici decat preturile de catalog si cele afisate in site” a declarat Lucia Morariu (foto).

Agentia de turism Eximtur a incheiat contracte cu sase din cei noua emitenti de tichete de vacanta.

“Toate agentiile Eximtur din tara accepta plata cu tichete de vacanta de la Romticket, Accor Services, Sodexo, Cheque Dejeuner, Bluticket si Tichet Plus”, a mai spus Morariu.

Eximtur, detinuta de familia Morariu, a rulat anul trecut afaceri de 40 de milioane de euro, din care mai mult de jumatate din incasari au provenit din vacantele vandute in Romania.

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri