Pasagerii cursei Tarom cu probleme la straturile de geam ale cabinei, care a aterizat ieri de urgenta la Madrid, au decolat spre Tenerife, dupa ce au petrecut o noapte la un hotel madrilean, costurile fiind achitate de Tarom.
"Pasagerii cursei Tarom, RO7443, Bucuresti - Tenerife, din data de 18 iunie, care si-au intrerupt calatoria spre destinatie si se afla de ieri in Madrid, ca urmare a unei probleme minore care a aparut la unul dintre straturile de geam ale cabinei, au decolat astazi la bordul unei aeronave Tarom la ora stabilita si sunt in drum spre Tenerife", potrivit reprezentantilor companiei aeriene.

Pe timpul asteptarii, pasagerii au fost cazati la hotel, costul fiind achitat de Tarom, si au fost in permanenta asistati de reprezentantii companiei la Madrid. Nici unul dintre angajatii Tarom nu a parasit aeroportul timp de 24 de ore, pana la remedierea defectiunii aparute la aeronava, si pentru a se asigura, impreuna cu agentul de handling, ca pasagerii primesc cea mai buna asistenta posibila pe durata asteptarii lor la Madrid.

Cea de-a doua aeronava Tarom care trebuia sa transporte ieri seara pasagerii de la Madrid la Tenerife a avut aceleasi probleme ca si prima, adica la aterizarea pe aeroportul din Madrid s-a constat ca are geamul fisurat.

Aeronava Airbus A310 nu a plecat din Bucuresti cu geamul fisurat. La aterizare pe Aeroprotul din Madrid s-a constat geamul fisurat ca si la prima aeronava si compania a luat decizia ca cei 200 de pasageri sa fie cazati peste noapte la hotel.

Aeronava Tarom, cu 200 de persoane la bord, care efectua o cursa pe ruta Bucuresti-Tenerife, a aterizat de urgenta la Madrid din cauza unei fisuri la geam.

Asemenea cazuri au mai avut loc in februarie 2007, cand 22 de aeronave au raportat fisuri ale geamului cabinei pilotilor, incidentele avand loc in zona aeroportului Denver, Statele Unite ale Americii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri