Persoanele fizice autorizate, asociatiile familiale si persoanele juridice din statiunea Mamaia si din Satul de Vacanta trebuie sa depuna declaratiile anuale in vederea stabilirii taxei pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice pana la 1 iulie.

"Termenul scadent pentru plata taxei este 1 iulie 2009. Dupa aceasta data se vor aplica majorari in cuantum de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere", se arata intr-un comunicat de presa emis de Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local, care apartine de Primaria Constanta, potrivit NewsIn.

Tot pana la 1 iulie, hotelierii (care sunt exceptati de taxele de mai sus), trebuie sa depuna declaratiile pentru plata taxei aferente suprafetelor destinate activitatilor de alimentatie publica si spatiilor comerciale.

Depasirea termenului limita pentru depunerea declaratiei de impunere, precum si completarea formularelor cu informatii eronate se sanctioneaza cu amenda de la 200 lei, la 500 lei pentru persoanele fizice autorizate si asociatiile familiale si de la 800 lei, la 2.000 lei pentru persoane juridice, cu posibilitatea achitarii a jumatate din minimum.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Pentru Festivalul Neversea hotelierii au majorat tarifele cu 30%