Kurt Strohmayer, general manager al hotelului bucurestean JW Marriott, va renunta la aceasta functie incepand cu sfarsitul lunii iulie, succesorul acestuia fiind israelianul Igael Porecki.
Strohmayer (foto) ocupa acesta pozitie din 2003, cand l-a inlocuit la conducerea unitatii de cinci stele pe Rick Zeolla.

Inainte de experienta din Romania Strohmayer a mai detinut functia de general manager al Complexului Hotelier Mallorca Marriott Golf Resort&Spa.

Hotelul Marriott din Bucuresti, de 5 stele, a fost inaugurat in 2000 si are o capacitate de circa 400 de camere.

Strohmayer nu este primul sef de pe piata hotelurilor bucurestene de cinci stele care paraseste aceasta funtie in 2009. In ianuarie Jonathan Soper a parasit functia de general manager al hotelului InterContinental din Capitala, fiind inlocuit de germanul Marten Schoenrock.

Tot in prima luna a anului Torbjorn Bodin a fost inlocuit de la sefia Radisson SAS Bucuresti de catre Yilmaz Yildirimlar.

In continuare, marile lanturi hoteliere internationale prefera numirea expatilor la sefia unitatilor din Romania motivand lipsa de know -how a managerilor Romania sau mediul educational deficitar.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F