Wizz Air, avans de 86% al numarului de pasageri in primul semestru

Wizz Air, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala a companiilor aeriene cu tarife scazute, a transportat in primele sase luni ale anului 720.000 de pasageri, in crestere cu 86% fata de perioada similara a anului trecut.
In aceeasi perioada gradul mediu de ocupare a fost de 85%, comparabil cu cel de anul trecut. „Gradul de incarcare al aeronavelor ajunge pana la 90% un perioadele de vacanta”, a declarat, pentru Wall-Street, Natasa Kazmer, directorul de comunicare al companiei.

In prezent, perioada 29 iunie-5 iulie, Wizz Air opereaza saptamanal 122 de zboruri dus-intors din Romania, echivalentul a 244 de zboruri directe. „Comparativ cu anul trecut, cand Wizz Air opera saptamanal 74 de zboruri dus-intors, cresterea din 2009 este de 165%”, a mai spus oficialul companiei.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit prima baza operationala in Bucuresti in iunie 2007 si a doua la Cluj, in mai 2008. Cea de-a treia baza a fost deschisa la Timisoara in februarie 2009.

Cititi si: Cati bani fac operatorii low-cost din taxarea suplimentara


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Grecia discută impunerea testului negativ pentru turiștii care vin cu avionul
Setari Cookie-uri