Autoritatile din Strasbourg vor discuta in toamna cu Blue Air si Tarom, prin intermediul Ministerului Turismului (MT), introducerea unui zbor saptamanal direct spre Bucuresti, potrivit unui comunicat remis de MT.
Secretarul de stat, Sorin Munteanu, prezent la Festivalul „Food Culture” de la Strasbourg, a discutat cu presedintele Camerei de Comert si Industrie din oras, Jean-Louis Hoerle, despre posibilitatea introducerii unui zbor direct intre orasul alsacian si Bucuresti, scrie NewsIn.

"Partea alsaciana si-a exprimat interesul cu privire la infiintarea unui zbor direct saptamanal intre Bucuresti si Strasbourg. In acest sens, o delegatie a Camerei de Comert si Industrie Strasbourg, care are in responsabilitate si aeroportul international din oras, se va deplasa in Romania in toamna acestui an pentru a discuta, cu sprijinul Ministerului Turismului, cu unele companii interesate (TAROM, Blue Air)", se arata in comunicatul Ministerului Turismului.

De asemenea, oficialitatile din orasul Baden-Baden, aflat la 50 de kilometri de Strasbourg, si-au exprimat disponibilitatea de a analiza modalitati de a dezvolta si sprijini legaturile cu statiunea balneara romaneasca Baile Herculane, in vederea transferului de cunostinte in domeniul turismului.

Totodata, s-a discutat despre posibilitatea organizarii in 2010 a unui eveniment de promovare turistica a Romaniei la Baden-Baden. Cu acest prilej, se are in vedere inaugurarea unui bust al domnitorului Mihail Sturza in fata capelei ortodoxe romane construite de acesta in anul 1876.

Romania participa cu stand propriu, in calitate de invitat de onoare, la Festivalul „Food Culture”, care se desfasoara in perioada 2-12 iulie la Strasbourg.

Potrivit comunicatului ministerului, o cooperare intre Romania si Alsacia se poate dezvolta in baza unor programe turistice de succes, cum ar fi Drumul Vinului, statiuni de sporturi de iarna familiale, precum si la pregatirea personalului din turism.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri