In peisajul pietei imobiliare bucurestene va aparea un nou ansamblu rezidential compus din 20 de vile, a anuntat compania Regatta. Localizat in zona Iancu Nicolae, in apropiere de Jolie Ville Mall, complexul acopera o suprafata de peste 12.000 de metri patrati. Unitatile locative sunt structurate pe doua niveluri - parter si etaj si au patru variante. Suprafata construita a unei vile este de circa 305 metri patrati, pe un lot aferent de 600 metri patrati, plus cota de drum privat.

La parter se gasesc livingul de 40 metri patrati, bucataria de 16 metri patrati, un birou de 18 metri patrati, un hol de 26 metri patrati, un grup sanitar de 4,5 metri patrati, camera centralei termice, camara, un antreu si o terasa de 20 metri patrati. La acest nivel este si garajul de 22 metri patrati. La etaj sunt trei dormitoare (de 18,5, 19,0 si 19,5 metri patrati), dressing-ul de 8,8 metri patrati, doua bai de 7 si 11,3 metri patrati, holul scarii de 24 metri patrati si 13,3 metri patrati de terasa.

O astfel de vila costa 350.000 de euro. Calitatea este evidenta, deoarece constructia este solida, finisajele sunt de calitate, iar locatia este una dintre cele mai cautate la ora actuala. Zona Iancu Nicolae este intr-o continua dezvoltare, devenind un punct deosebit de important in expansiunea sectorului rezidential, a declarat Sorin Lacusta, senior real estate broker in Departamentul Vanzari Rezidentiale din cadrul companiei Regatta. Valoarea totala a noului proiect rezidential, care va fi finalizat in primul trimestru al anului viitor, este de sapte milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri