Agentia de turism Blue Air Travel a inregistrat o crestere cu 70% a numarului pachetelor turistice contractate pentru vara acestui an, comparativ cu perioada similara a lui 2008.

Cele mai cautate destinatii sunt cele de vara si capitalele europene, iar noua destinatie introdusa, Nisa, este cea mai solicitata, potrivit reprezentantilor agentiei, citati de NewsIn.

Blue Air a introdus anul acesta singura cursa directa Bucuresti- Nisa , care opereaza de doua ori pe saptamana in zilele de joi si duminica, intre 25 iunie si 20 septembrie.

In primul sementru al anului in curs, peste 500 de turisti au apelat la serviciile agentiei Blue Air Travel, in special pentru pachete complete ce includ bilet de avion, cazare si masa.

"In functie de perioada avem si pachete care sunt puse in vanzare cu un pret special. Iar daca stam sa analizam contextul economic actual si cresterea fata de acceasi perioada a anului trecut, putem spune ca avem preturi competitive. In aceasta vara Blue Air Travel ofera pentru unele pachete achizitionate biletele de avion gratuite", au explicat reprezenatntii agentiei.

Pachetele cuprind bilet de avion cu toate taxele incluse si cazare cu orice tip de masa cerut de client, la hoteluri de 3, 4 sau 5 stele. La fel suntem foarte flexibili si atunci cand vine vorba de perioada - City Break (3-4 zile) pana la vacantele de 7-9-12 zile, in functie de solicitarea clientilor.

Agentia, Blue Air Travel functioneaza din mai 2008, si este parte a SC Blue Air Travel SRL.

Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, are capital 100% privat romanesc.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Aeroportul din Craiova creste numarul zborurilor catre 5 destinatii