La invitatia ministrului turismului, Elena Udrea, facuta in luna martie, cu ocazia Bursei Internationale de Turism de la Berlin, reprezentantii TUI viziteaza in perioada 13-15 iulie litoralul romanesc. TUI, unul dintre cei mai mari tour-operatori din lume, a retras de trei ani destinatiile din tara noastra din portofoliul companiei, conform NewsIn.

"Detllef Hohne, director TUI, a declarat ca masurile intreprinse de statul roman – de eliminare a intermediarilor in administrarea plajelor, de introducere a obligativitatii deschiderii unitatilor de cazare pe intreaga durata a sezonului estival, respectiv de interzicere a constructiilor pe durata sezonului - sunt de natura sa imbunatateasca serviciile oferite si sa dea o mai mare stabilitate pietei", se arata intr-un comunicat transmis de Ministerul Turismului.

Elena Udrea l-a asigurat pe Detllef Hohne de disponibilitatea institutiei pe care o conduce pentru colaborare in vederea cresterii notorietatii destinatiilor turistice autohtone, precum si pentru identificarea unor solutii de introducere a unor linii aeriene directe intre Germania si litoralul romanesc.

Oficialii TUI au subliniat dorinta companiei pe care o reprezinta de a contracta de la operatorii romani exclusiv servicii de calitate la preturi competitive.

Dupa discutiile cu Ministrul Turismului, reprezentantii TUI au programate, in cursul zilei de azii, intilniri cu hotelierii romani de pe litoral.

Cititi si articolul Grupul german TUI: Pierderi de 324,2 mil. euro