Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a intalnit la Mamaia cu reprezentantii TUI, grupul german care detine TUI Travel, cea mai mare companie de turism din Europa, carora le-a vorbit despre progresele inregistrate in ultimul timp in turismul de pe litoral din Romania, iar acestia au apreciat ca exista premise incurajatoare in vederea includerii tarii noastre in cataloagele companiei.

La invitatia ministrului turismului, Elena Udrea, facuta in luna martie, cu ocazia Bursei Internationale de Turism de la Berlin, reprezentantii TUI viziteaza in perioada 13-15 iulie litoralul romanesc. TUI, unul dintre cei mai mari tour-operatori din lume, a retras de trei ani destinatiile din tara noastra din portofoliul companiei, conform NewsIn.

"Detllef Hohne, director TUI, a declarat ca masurile intreprinse de statul roman – de eliminare a intermediarilor in administrarea plajelor, de introducere a obligativitatii deschiderii unitatilor de cazare pe intreaga durata a sezonului estival, respectiv de interzicere a constructiilor pe durata sezonului - sunt de natura sa imbunatateasca serviciile oferite si sa dea o mai mare stabilitate pietei", se arata intr-un comunicat transmis de Ministerul Turismului.

Elena Udrea l-a asigurat pe Detllef Hohne de disponibilitatea institutiei pe care o conduce pentru colaborare in vederea cresterii notorietatii destinatiilor turistice autohtone, precum si pentru identificarea unor solutii de introducere a unor linii aeriene directe intre Germania si litoralul romanesc.

Oficialii TUI au subliniat dorinta companiei pe care o reprezinta de a contracta de la operatorii romani exclusiv servicii de calitate la preturi competitive.

Dupa discutiile cu Ministrul Turismului, reprezentantii TUI au programate, in cursul zilei de azii, intilniri cu hotelierii romani de pe litoral.

Cititi si articolul Grupul german TUI: Pierderi de 324,2 mil. euro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri