Blue Air va opera doua curse internationale si una interna din Suceava

Compania Blue Air va opera de pe Aeroportul "Stefan cel Mare” Suceava, doua curse internationale, spre Viena si Venetia, si una interna, cu destinatia Cluj-Napoca, toate cele trei curse fiind operate in regim tur-retur.
Florentina Ivan, director de marketing al companiei Blue Air, a anuntat ca saptamanal vor fi operate cate trei curse cu destinatiile Viena si Venetia si sase curse spre Cluj Napoca.

Cursele vor fi efectuate in regim tur-retur, biletele de avion fiind deja disponibile pe pagina de internet a companiei, la agentiile proprii, prin serviciul "Reservations and Customer Service”, la agentiile de turism partenere si la agentia proprie care va fi deschisa in curand in municipiul Suceava.

Pretul unui bilet pentru Viena incepe de la 55 euro/segment, si 155 de euro tur-retur, iar spre Venetia pretul biletelor incepe de la 60 de euro/segment si 125 euro tur-retur, cu taxe incluse. Pretul biletului pentru cursa interna spre Cluj-Napoca incepe de la 16 euro/segment si 43 euro tur-retur, cu taxe incluse.

Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, are capital 100% privat romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo. Flota companiei este constituita in prezent din opt aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 – 300, doua aeronave seria 737 – 400 si trei aeronave 737 – 800 Next Generation (avand o capacitate de 189 de locuri).

Compania a semnat in 2008 contracte pentru achizitionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (doua aeronave din seria 800 si trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air.

Rutele interne: Gaura de aer sau gura de oxigen pentru operatorii aerieni?


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri