Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) va achizitiona de la firma MB Telecom echipamente de control al bagajelor in valoare de 6,4 mil. euro, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a atribuit, din doua oferte primite, un contract de 6,44 milioane de euro, fara TVA, firmei MB Telecom pentru 22 de echipamente de control al bagajelor, informeaza NewsIn.

Prin contract firma va furniza echipamente RX pentru controlul de securitate al bagajelor si va presta servicii de scolarizare si de intretinere si reparatii.

De asemenea, firma MB Telecom va furniza Aeroportului Otopeni 16 echipamente de control de securitate RX pentru controlul bagajelor de cabina, patru aparate cu raze „X” cu tunel mare pentru controlul bagajelor de cala si doua aparate cu raze „X” portabile pentru controlul bagajelor/articolelor suspecte.

Criteriul de atribuire a contractului a fost pretul cel mai scazut.

Firma MB Telecom activeaza pe piata romaneasca in calitate de integrator de sistem in domeniile securizarii transfrontaliere, protectiei antiteroriste si ingineriei traficului. Printre cele mai importante proiecte din portofoliul se numara un sistem mobil pentru scanarea cu raze gama a camioanelor si containerelor produs pentru Autoritatea Nationala Vamala (ANV) .

In domeniul ingineriei traficului firma a realizat si intretinut in exploatare reteaua nationala de culegerea automata a datelor statistice de trafic rutier. MB Telecom a realizat ti sisteme integrate pentru controlul greutatii pe axa si totale a autovehiculelor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Air France KLM isi muta birourile de check in