Wizz Air, cea mai mare compaie aeriana low cost – low fare din Romania si din Europa Centrala si de Est lanseaza noi zboruri, pe ruta Bucuresti – Napoli. Cursele vor fi operate incepand cu 23 septembrie de doua ori saptamanal.
Anuntul vine la scurt timp dupa ce compania a lansat zboruri si pe rutele Bucuresti – Bologna/Forlin si Bucuresti – Catania. Astfel numarul de rute pe care Wizz Air opereaza intre Romania si Italia a crescut la 13.

Preturile pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, pornesc de la 70 de lei.

Rute operate de Wizz Air intre Romania si Italia sunt din Bucuresti spre Roma/Ciampino, Bucuresti - Milano/Bergamo, Bucuresti – Venetia/Treviso, dinspre Cluj spre Bologna/Forli, Milano/Bergamo, Roma/Fiumicino, Venetia/Treviso, precum si de pe aeroportul din Timisoara spre Milano/Bergamo, Roma/Fiumicino si Venetia/Treviso.

Wizz Air a transportat 6,8 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa in prezent din 26 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 11 baze din Polonia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Cehia si Ucraina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri