Wizz Air zboara din Romania catre Alpi

Compania aeriana cu tarife scazute Wizz Air lanseaza primele zboruri din Romania pe rutele Bucuresti - Grenoble si Cluj-Napoca - Grenoble care vor fi operate o data pe saptamana, in perioada 12 decembrie 2009 - 27 martie 2010.
Noile zboruri se adauga altor etape de dezvoltare recente ale Wizz Air in Romania, care includ printre altele alocarea celei de-a treia aeronave bazei din Bucuresti si dublarea capacitatii de transport din Romania.

Pasagerii care vor calatori catre Grenoble vor beneficia de transportul cu noile aeronave Airbus A320, turistii pasionati de ski fiind principalul target al acestor doua noi rute.

„Prin lansarea aceastor curse renumita destinatie de iarna devine mai accesibila pentru pasionatii de ski si nu numai” a declarat Natasa Kazmer, director corporate communication si public affairs al Wizz Air.

Tarifele pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, pornesc de la 220 lei pentru cursele din Cluj-Napoca si de la 260 lei pentru cursele din Bucuresti.

Grenoble este un oras din Franta inconjurat de trei munti si strabatut de doua ape, Drac si Isere, si se afla in regiunea Ron-Alpi. In apropierea orasului se afla statiuni montane cu partii de schi: Deux Alpes, Tignes, Val d'Or sau Val d'Isere.

Aeroportul Grenoble este un aeroport mic din Franta si este utilizat de companiile aeriene low cost in principal pentru rutele internationale. Printre companiile care zboara catre GNB se numara Air Southwest, bmibaby, easyJet, Ryanair, Thomas Cook Airlines, Thomsonfly si Transavia.

Wizz Air a transportat in primele sase luni ale anului 720.000 de pasageri pe rutele din si catre Romania, in crestere cu 86% fata de perioada similara a anului trecut.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri