Peste 140.000 de persoane s-au aflat in week-end, pe litoralul romanesc, a anuntat Asociatia Litoral-Delta Dunarii, potrivit NewsIn.
Conform unui comunicat de presa al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, numarul turistilor aflati pe litoralul romanesc a fost de 140.812.

Potrivit reprezentantilor Asociatiei, cea mai cautata statiune a fost si in acest weekend Mamaia, unde s-au aflat 30.420 de turisti, potrivit raportarii trimise de Inspectoratul Judetean de Politie Constanta. Pe locul urmator se afla Costinesti, cu 25.995 de turisti.

In sudul litoralului se aflau peste 60.000 de turisti. Cei mai multi dintre ei, respectiv 44.327, au optat pentru statiunile Neptun, Olimp, Jupiter, Cap Aurora si Venus, in timp ce 4.841 s-au cazat in Mangalia si Saturn. In statiunea Vama Veche se aflau 14.853 de persoane.

Localitatea cu cei mai putini turisti de pe litoral, respectiv 95, este Agigea.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri