Compania aeriana low-cost Blue Air vine cu o oferta speciala, in perioada 15 august - 15 septembrie, prin care pasagerii care vor zbura pe ruta Bucuresti- Cluj-Napoca si retur vor plati mai putin decat pe un bilet de tren ce circula pe aceeasi ruta.

Astfel, pretul unui bilet de avion la Blue Air, pentru ruta Bucuresti - Cluj-Napoca este de 89 lei/segment cu taxe incluse, in vreme ce returul spre Bucuresti costa 132 lei/segment cu taxe incluse.

In plus, toate persoanele care au deja un bilet de tren cumparat pe una din destinatiile Cluj-Napoca sau Bucuresti, vor putea zbura cu Blue Air in contul biletului de tren existent, fara un alt cost suplimentar.

Blue Air a transportat 540.000 de pasageri in primele sase luni ale anului, in crestere cu 27% fata de perioada similara a anului trecut.

In aceasta perioada, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 56 milioane euro (237,7 milioane lei) , in crestere cu peste 35% in lei fata de primele 6 luni din 2008, cand a raportat afaceri de 47,7 milioane euro (175,1 milioane lei).

Blue Air este o companie cu capital 100% privat romanesc, fiind autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.

Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 124,1 milioane euro in 2008 si estimeaza 170 de milioane euro pentru 2009.

Principalul concurent al Blue Air pe piata locala este compania ungara Wizz Air, care in primul semestru al anului a transportat in relatia cu Romania 720.000 de pasageri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Directorul CFR a fost revocat din functie. Cuc s-a aratat nemultumit