Peste 60 de hoteluri de pe litoralul romanesc s-au inscris pentru a 15-a editie a programului "O saptamana la mare", care se va desfasura in perioada 1-30 septembrie 2009, a anuntat Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).
"Pana acum s-au inscris in program 62 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral care pun la dispozitie un numar de 8.890 de locuri pe serie, adica 35.560 de turisti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse toata luna septembrie", se arata in comunicatul FPTR, citat de NewsIn.

Din cele 62 de hoteluri, cele mai multe locuri oferite se gasec la cele din statiunea Mamaia (15 hoteluri cu 2.486 de locuri), urmate de cele din Saturn ( sapte hoteluri cu 1.430 de locuri), Jupiter (sase hoteluri cu 1.184 de locuri), Eforie Nord (10 hoteluri cu 1.154 de locuri), Venus (cinci hoteluri cu 910 de locuri) si Olimp (patru hoteluri cu 830 de locuri).

De asemenea, in statiunea Neptun trei hoteluri ofera in total 340 de locuri, iar in Cap Aurora si Eforie Sud sunt oferite 380 de locuri de cazare.

Cele mai putine locuri de cazare se gasesc in statiunile Costinesti (doua hoteluri cu 40 de locuri de cazare) si Vama Veche (doua hoteluri cu 26 de locuri de cazare).

Potrivit FPTR, aceasta editie a atras cel mai mare numar de participanti, de la primul program lansat acum sapte ani cand au fost inscrise 27 de hoteluri care puneau la dispozitie 3.310 locuri.

Tarifele pentru oferta speciala pentru sase nopti de cazare sunt cuprinse intre 159 de lei si 399 de lei, iar vanzarea se va face conform principiul "primul venit, primul servit".


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri