James Blunt si Printul Felipe al Spaniei sunt printre celebritatile care au preferat apartamentul regal in care s-a cazat marti seara si Madonna.
Situat la etajul 7 al hotelului, apartamentul costa 5.000 de euro pe noapte si are peste 260 de metri patrati.

Pe langa apartamentul regal, Radisson mai are si alte camere care pot gazdui oricand vedete de calibru international. Astfel, Patricia Kaas, Morcheeba, Vonda Shepard, Printesa Maxima a Olandei sau Sarah Ferguson, ducesa de York, au preferat sa se cazeze in luxosul hotel bucurestean cand au venit in Romania.

Inaugurat in septembrie 2008, in urma unei investitii de 70 milioane euro, hotelul Radisson SAS din Bucuresti este cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, cu 424 de camere, din care 301 standard, 74 executive, 10 camere pentru persoane cu dizabilitati si 39 de apartamente cu facilitati moderne.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri