Agentia de turism Eturia estimeaza vanzari de pachete de vacanta de Revelion de 1 milion de euro, conform celor declarate de oficialii companiei.
Eturia propune pentru Revelion vacante incepand cu 330 de euro pentru cei care isi doresc un city break in Lisabona sau Paris, pana la 6000 de euro pentru un circuit de 25 de zile in Australia, Noua Zeelanda sau Singapore.

“Avem in acest moment peste 60 de programe de Revelion in toata lumea si estimam ca vom avea pana la sfarsitul lunii peste 120 de propuneri pentru cei care doresc sa isi petreaca vacanta de Revelion in strainate”, declara Sorin Stoica, CEO Eturia.

Astfel, vacantele de tip city break vor ajunge la bugete cuprinse intre 350 si 550 de euro in marile orase europene precum: Paris, Londra, Viena, Lisabona, Amsterdam sau Dublin. In Dubai preturile incep de la 850 de euro, la New York sau Las Vegas incep de la 1190 euro, sejururi de plaja in Hawaii, Bali sau Malaiezia ajung la 1370 de euro, Republica Dominicana, Curacao sau Maldive la 1890 euro, circuite individuale in Asia, America de Sud, Africa, SUA incepand cu 1800 de Euro si circuite de grup cu ghid Eturia in Thailanda, Brazilia si Mexic incepand cu 2300 de Euro.

Pentru cei ce isi doresc experiente inedite le propunem o ascensiune pe Kilimanjaro, plus safari in Tanzania si plaja in Zanzibar la 5600 de Euro, ascensiune pe principalii vulcani din Ecuador plus croaziera in Galapagos la 4190 euro sau o combinatie intre ski la Aspen de Craciun, Revelion in Las Vegas si sejur plaja in Hawaii la 3540 euro.

In 2008 Eturia a vandut pachete de vacanta pentru Revelion de 400.000 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri