Wizz Air, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala a companiilor aeriene cu tarife scazute, ofera la inceputul toamnei preturi speciale pe 14 rute in relatia cu Romania. Astfel, sunt disponibile 20.000 de locuri la preturi incepand de la 70 lei (un singur zbor cu toate taxele incluse).
Rezervarile se pot face intre 28 august si 1 septembrie, iar perioada de zbor este cuprinsa intre 15 septembrie 2009 si 26 martie 2010. Rutele incluse in aceasta oferta sunt Cluj-Napoca-Roma, Cluj-Napoca-Milano, Cluj-Napoca-Forli, Cluj-Napoca-Venetia, Bucuresti-Venetia, Bucuresti-Milano, Bucuresti-Forli, Bucuresti-Catania, Bucuresti-Napoli, Timisoara-Dortmund, Timisoara-Milano, Timisoara-Roma, Timisoara-Venetia si Targu-Mures-Budapesta.

„Ne reafirmam promisiunile fata de piata locala, care stau la baza cresterii companiei - vom continua sa oferim cele mai bune servicii la cele mai scazute preturi de pe piata”, declara Natasa Kazmer, director de comunicare la liniei aeriene.

Wizz Air, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala a companiilor aeriene cu tarife scazute, a transportat in primele sase luni ale anului 720.000 de pasageri, in crestere cu 86% fata de perioada similara a anului trecut.

In aceeasi perioada gradul mediu de ocupare a fost de 85%, comparabil cu cel de anul trecut.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit prima baza operationala in Bucuresti in iunie 2007 si a doua la Cluj, in mai 2008.

Cea de-a treia baza a fost deschisa la Timisoara in februarie 2009.

Wizz Air a transportat peste 7 milioane de pasageri in ultimele 12 luni, pe plan international.

Flota companiei este compusa in prezent din 26 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia. Cea de-a 11-a baza operationala a fost deschisa la Praga, pe 27 iunie 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Cum vom merge la plajele concesionate: cu rezervare și 2 metri între sezlonguri
Setari Cookie-uri