Odata cu ofertele de rerutare puse la dispozitia pasagerilor SkyEurope, Wizz Air a decis extinderea operatiunilor din Praga.
Astfel, compania va creste frecventele unor rute deja existente incepand cu septembrie si octombrie si va aloca a treia aeronava bazei operationale din Praga, in vederea lansarii de noi rute incepand cu iunie 2010.

„Prin intermediul cresterii frecventelor reactionam imediat in intampinarea cererii ridicate. Incepand cu vara anului viitor vom opera cu o a treia aeronava de la baza din Praga. Aceasta va fi operationala din iunie 2010 si ne va permite sa extindem atat rutele de vara, cat si sa introducem noi curse” a declarat József Váradi, director executiv Wizz Air.

Wizz Air a anuntat o oferta speciala cu un tarif de 30 de euro (cu toate taxele incluse, valabil pentru o singura calatorie) pentru pasagerii SkyEurope care detin rezervari valabile in perioada 1 septembrie 2009 - 26 martie 2010 cu plecare din Praga sau Budapesta.

Locurile sunt limitate, iar rezervarea unui bilet Wizz Air in baza unuia SkyEurope trebuie efectuata pana la 15 septembrie.

Compania slovaca SkyEurope a intrat oficial in faliment la data de 31 august, anulandu-si toate zborurile si operatiunile.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si