Agentia de turism Best Reisen a raportat afaceri de 2,4 milioane euro in prima jumatate a anului, in declin cu 40% fata de perioada similara a lui 2008.
Rezultatul tour-operatorului vine pe fondul crizei economice care a tras semnificativ in jos piata agentiilor de turism in primele sase luni. “Avand in vedere situatia financiara instabila si anul de criza, am redus cu mai bine de 40% capacitatile disponibile pentru perioada de iarna-primavara, tocmai pentru a minimaliza pierderile posibile. Totodata ofertele lansate pe piata aveau un tarif mult mai avantajos decat cele din anul 2008, si perioada campaniei "rezervare din timp" a fost mai lunga, promotiile fiind mult mai accentuate”, a explicat Csaba Garamszegi, manager Best Reisen Romania.

Una dintre destinatiile cele mai vandute de agentia de turism este Turcia, care reprezinta circa 25% din vanzarile companiei in sezonul de vara. “Cele mai cerute pachete pe Turcia sunt pachetele cu servicii all inclusive, la hoteluri de 4 si cinci stele. O cerere mare s-a realizat si pe lantul hotelier Alba (Alba Resort, Alba Queen si Alba Royal), toate la 5 stele cu all inclusive”, a mai declarat, pentru Wall-Street, seful Best Reisen Romania.

Best Reisen are preturi speciale pentru luna septembrie ca urmare a parteneriatului cu lantul hotelier sus - mentionat. Astfel pentru un sejur de 7 nopti, cu plecare din Bucuresti si Cluj - Napoca, transport cu avion charter direct in Antalya, transfer hotel - aeroport - hotel si regim all inclusive la Hotelul Alba Resort se platesc 649 euro de persoana cu toate taxele incluse.

La Alba Royal, un hotel care se adreseaza exclusiv adultilor, un sejur de 7 nopti cu aceleasi beneficii enumerate mai sus costa in septembrie 719 de euro, cu toate taxele incluse.

Urmatoarele destinatii in topul vanzarilor Best Reisen sunt Egipt (statiunile Hurghada si Sharm el Sheikh) si Tunisia.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania.

Agentia a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri