Ministrul Turismului, Elena Udrea va participa pe 4 septembrie la inaugurarea lucrarilor de executie a miniportului turistic din Sfantu Gheorghe, proiect evaluat la 27 milioane lei, ce urmeaza a fi finalizat in doi ani potrivit unui comunicat emis de minister.
Proiectul de investitii apartine Consiliului Judetean Tulcea si este cofinantat de Ministerul Turismului, incadrandu-se in subprogramul national de turism "Dezvoltarea echilibrata si integrata a zonei turistice din Delta Dunarii si a statiunilor de pe litoralul Marii Negre".

Obiectivul proiectului de investitii consta in amenajarea unui miniport turistic in localitatea Sf. Gheorghe, cu respectarea reglementarilor in vigoare privind Legea Protectiei Mediului si Regulamentul de Navigatie pe Dunare.

Conform Hotararii de Guvern nr. 426 din 8 aprilie 2009, privind aprobarea sustinerii financiare a autoritatilor administratiei publice locale, in completarea surselor proprii ale acestora, pentru finantarea proiectelor de investitii in turism pe anul 2009, de la bugetul de stat vor fi transferati Consiliului Judetean Tulcea, prin Ministerul Turismului, 11 milioane lei pentru proiectul "Miniport in localitatea Sfantu Gheorghe".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri