Targul de Turism al Romaniei va promova destinatiile interne

Reprezentanti ai Ministerului Turismului, ai autoritatilor publice locale si ai asociatiilor de promovare din domeniul turistic au convenit ca obiectivul principal al Targului de Turism al Romaniei, ce va avea loc intre 15 si 18 octombrie, sa fie promovarea destinatiilor turistice autohtone, se arata intr-un comunicat la Ministerului Turismului.
In acest context, Ministerul Turismului intentioneaza sa inchirieze de la Romexpo un spatiu reprezentativ, care sa fie pus la dispozitia autoritatilor publice locale si judetene, pentru promovarea zonelor pe care le reprezinta, precum si la dispozitia asociatiilor de promovare a turismului romanesc.

Ministerul Turismului a organizat luni o intalnire cu reprezentanti ai autoritatilor publice locale si ai asociatiilor de promovare din domeniul turismului, in vederea stabilirii modalitatii de participare la Targul de Turism al Romaniei, organizat de Romexpo in perioada 15-18 octombrie 2009.


Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri