Cotidianul online de business Wall-Street, editat de catre publisherul InternetCorp., ocupa prima pozitie in clasamentul publicatiilor de profil, reusind sa atraga in luna august o audienta de 662.990 vizitatori unici. Astfel, Wall-Street aniverseaza un an de cand conduce topul publicatiilor de business din .ro.

Cititorii Wall-Street, parte a celei mai mari comunitati de afaceri din Romania, reprezinta cele mai importante personaje din paginile de istorie ale presei online de business. In ierarhia noastra, oameni de afaceri de succes si povestile lor ocupa cea mai importanta pozitie dupa cititori.

Adrian Ionascu, director executiv Blue Air: “Citesc editiile online cam de la inceputurile lor. Cred ca in industria online din Romania, revolutia a fost introdusa de cei de la Hotnews.ro si de cei de la 9am.ro. Cred ca acesta a fost inceputul -revista presei. Mai apoi au inceput si principalele ziare sa aiba editii online.

Consider online-ul ca fiind foarte important ca si sursa de informatie, pentru ca in primul rand este extrem de rapid. Cu un simplu click ai acces la editia de a doua zi a ziarelor/stirilor.

Dupa cum spuneam si mai devreme, avantajul online-ului consta in rapiditatea si accesul deosebit de facil sunt primele avantaje care imi vin in minte. Un ziar online poate avea 3 sau mai multe deschideri intr-o zi fata de un ziar obisnuit care deschide cu o singura stire si ramane cu ea toata ziua.

Un alt avantaj mare este faptul ca acestea sunt gratuite.

Dezavantajul este chiar volatibilitatea. Nu poti lua Ziarul sa il rasfoiesti, sa il citesti cu tine in masina sau in avion.

Eu sunt un tip care a crescut cu ziarele tiparite. Sa tii ziarul in mana inseamna sa il citesti si sa il intelegi. Citesc si editiile online, dupa cum spuneam pentru ca sunt mult mai accesibile.

Aloc cititului online undeva in jur de 30 de minute zilnic.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Blue Air anunta un nou acord cu TAROM