Dupa ce pe 16 septembrie anunta intreruperea curselor de pe Aeroportul din Suceava din cauza numarului redus de pasageri si a incompatibilitatii dintre pista aeroportului si aeronavele Boeing 737, Blue Air revine asupra deciziei si reintroduce, incepand din 1 octombrie, cursele de pe aeroportul sucevean.
“Incepand din 1 octombrie cursele vor fi operate cu o aeronava mai mica, un Saab, care este mult mai potrivita pentru conditiile pistei aeroportului sucevean”, a declarat, pentru Wall-Street, Gheorghe Racaru (foto), fostul sef al Blue Air si actualul director de strategie al grupului de firme detinut de omul de afaceri Nelu Iordache, din care face parte si compania low-cost.

Operatorul aerian a inaugurat la 15 iulie 2009, primele zboruri tur-retur de pe Aeroportul International "Stefan cel Mare" din Suceava catre Viena si Venetia, precum si spre Cluj-Napoca. “Datorita numarului mari de romani aflati in Italia si a investitorilor italieni din acea parte a tarii, pe ruta Venetia-Suceava si retur avem o cerere sporita , in timp ce numarul de pasageri pe cursa spre Viena este redus”, a mai declarat fostul sef Blue Air.

Blue Air este o companie cu capital 100% privat romanesc, fiind autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.

Operatorul a inregistrat o cifra de afaceri de 124,1 milioane euro in 2008 si estimeaza 170 de milioane euro pentru 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri