Primul client al acestei campanii va fi compania britanica O2 cu promotia “Your Country SIM Card”. Toti pasagerii Wizz Air spre Marea Britanie vor beneficia de aceasta promotie, ce va fi anuntata si in revista de la bord, WIZZ Magazine. Insotitorii de zbor Wizz Air vor oferi cartele SIM gratuite pasagerilor de pe cele 19 zboruri ce aterizeaza in fiecare zi in Marea Britanie.

“In contextul actual al economiei mondiale, fiecare linie aeriana este obligata sa genereze venituri suplimentare pentru a mentine tarifele accesibile pentru clienti. Acest program inovator va facilita venituri substantiale din publicitate fara a ne abate de la orientarea pe eficienta operationala” a declarat Abrán György, Chief Commercial Officer of Wizz.

Wizz Air a transportat in primele sase luni ale anului 720.000 de pasageri pe rutele din si catre Romania, in crestere cu 86% fata de perioada similara a anului trecut.

Operatorul low-cost a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit prima baza operationala in Bucuresti in iunie 2007 si a doua la Cluj, in mai 2008.

Cea de-a treia baza a fost deschisa la Timisoara in februarie 2009.

Flota companiei este compusa in prezent din 26 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia. Cea de-a 11-a baza operationala a fost deschisa la Praga, pe 27 iunie 2009.


Cititi si: Cati bani fac operatorii low-cost din taxarea suplimentara