“Industria hoteliera a fost printre primele care au ajustat costurile operationale pentru a putea avea preturi competitive in perioada de criza economica. Speram ca, la aceasta manifestare, antreprenorii romani si managerii straini din industria hoteliera sa intalneasca furnizorii potriviti unei perioade de redresare economica” a spus Doru Simovici, director general Romexpo.

La editia Romhotel din acest an, organizata in pavilionul 1, participa 135 de expozanti reprezentativi pentru industria echipamentelor, mobilierului si dotarilor dedicate hotelurilor si restaurantelor, tarile reprezentate fiind Franta, Italia, Turcia, Belarus si Romania.

Romexpo organizeaza pe perioada targului, in premiera, demonstratii ale unor bartenderi renumiti, in cadrulBar Show. Activitatile care se vor desfasura cu aceasta ocazie, vor fi in trend cu ceea ce se intampla in domeniu, la nivel international si au atat scop informativ, educational, dar vor conferi si o nota de atractivitate, prin organizarea de concursuri si spectacole de bar.

Pretul biletului de intrare este de 5 lei si permite accesul la toate manifestarile desfasurate in acesta perioada.

Pentru specialisti, Romexpo a transmis peste 18.000 de invitatii de specialisti, atat tiparite, cat si on-line.

Romexpo este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, cu o experienta de peste 35 de ani.

Compania a fost fondata in decembrie 1991, avand ca principal actionar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Principalele sale activitati sunt organizarea de targuri, expozitii si evenimente.