Compania aeriana irlandeza Aer Lingus a anuntat ca isi va reduce drastic costurile pana la finalul anului 2011, in special cheltuielile de personal, si a precizat ca a identificat deja 489 de posturi excedentare dintr-un total de 3.900.
Compania ca intentioneaza sa reduca nivelul costurilor cu 97 milioane euro pana la finalul lui 2011, dintre care 74 milioane vor fi economisite din cheltuielile de personal, scrie NewsIn.

Linia aeriana intentioneaza, de asemenea, sa reduca salariile de baza pentru cei ce castiga peste 35.000 euro pe an si primele pentru toata lumea.

Aer Lingus a anuntat ca circa 489 de locuri de munca sunt excedentare, in special in activitatile operationale. Numarul se adauga altor 100 de persoane ce vor parasi compania in acest an, la expirarea contractelor pe perioada determinata. Grupul a mai anuntat ca, in cazul in care nu va reusi sa realizeze economiile prevazute prin aplicarea planului, in timpul prevazut, va fi nevoit sa reduca in continuare numarul de angajati.

"Perspectivele nu sunt favorabile in niciuna dintre pietele noastre si, in conditiile economice actuale, nu estimam nicio revenire pe termen scurt", a declarat directorul general al companiei, Christoph Mueller.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri