O parte dintre operatorii de plaja care au dat in judecata Directia Apelor Dobrogea Litoral, in februarie 2009, au pierdut procesul, astfel ca suprafetele de plaja administrate de acestia vor fi scoase la licitatie in 2010.
Directia Apelor Dobrogea Litoral a reziliat de drept, inca din luna februarie 2009, mai multe contracte ale unor operatori de plaja care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale in anii anteriori. Masura nu a putut fi pusa in aplicare deoarece, in prima faza, unii operatori au decis sa actioneze in instanta actul administrativ de reziliere cerand suspendarea acestei actiuni.

Reprezentantii DADL au anuntat marti, printr-un comunicat de presa, ca in urma judecarii cazurilor au fost respinse actiunile depuse la urmatorii operatori de plaja: Romned Port Operator SA – 5 sectoare (din cele 7 detinute), Bemad Serv SRL – zona Olimp, Bitzi Serv SRL – zona Eforie Nord, Distrilux SRL – zona Cap Aurora, Opal SA – zona Cap Aurora, Massaro Trans – zona Cap Aurora, Tracon SA – zona Navodari, Compact Company SRL – zona Cordon Eforie, Lead Consulting SRL – zona Mamaia.

Aceste zone sunt libere si vor fi propuse spre inchiriere in sezonul estival 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri