Dana Baitanciuc s-a alaturat Marriott in 2006, in calitate de secretara. La scurt timp a fost promovata specialist recrutare si apoi manager de personal.

Aceasta este absolventa a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Facultatea de Filosofie - Sectia Asistenta Sociala si are un master in managementul resurselor umane, obtinut la ASE Bucuresti.

Din 2007 Camelia Buburuz (foto) a ocupat pozitia de director de resurse umane al JW Marriott Bucuresti. Aceasta lucreaza la Marriott Bucuresti din 2002, ca specialist de recrutare, dupa care a fost promovata manager de personal.

A mai lucrat tot in HR, la Media Pro International si Metro Cash and Carry. A absolvit ASE Bucuresti, Facultatea de Contabilitate.

Incepand din iulie, JW Marriott Bucuresti are un nou general manager, in persoana lui Igael Porecki, care l-a inlocuit pe Kurt Strohmayer.

JW Marriot, hotelul cu cele mai mari venituri de pe piata hoteliera din Capitala, care opereaza 402 camere, a rulat anul trecut afaceri estimate la 40 de milioane de euro.

Hotelul este detinut de Societatea Companiilor Hoteliere Grand, la care detine pachetul majoritar de actiuni compania austriaca Bau Holding Strabag.