Biletele one-way achizitionate in cadrul acestei oferte pe ruta Bucuresti - Cluj beneficiaza de un tarif de 20 euro (toate taxele incluse), in timp ce un bilet one-way pe ruta Cluj - Bucuresti va putea fi achizitionat la tariful de 33 euro (toate taxele incluse).

Bilete vor putea fi achizitionate de pe website-ul companiei aeriene incepand cu 25 octombrie 2009 si sunt valabile pentru calatorii pe tot parcursul lunii noiembrie 2009.

“Ruta Bucuresti - Cluj este una dintre cele mai importante rute interne ale companiei Tarom, iar in luna noiembrie le oferim un motiv in plus pasagerilor nostri sa calatoreasca pe aceasta ruta, la bordul aeronavelor noastre”, a declarat Gabriela Bordea, directorul marketing si vanzari al companiei.

Tarom opereaza 25 de zboruri pe saptamana intre Bucuresti si Cluj: 4 zboruri pe zi in cursul saptamanii, 2 zboruri in zilele de sambata si 3 zboruri in zilele de duminica cu aeronave Boeing, Airbus si ATR.

Compania nationala ramane liderul rutelor interne cu o cota de piata de 78% la sfarsitul primului semestru al anului 2009, in crestere cu 3% fata de perioada similara a anului precedent, conform datelor furnizate de companie.

Topul tarifelor cu iz de low-cost practicate de companiile traditionale in primul an de criza

Tarom nu este singura linie aeriana care a lansat o oferta speciala pe ruta Bucuresti-Cluj - Napoca. Compania aeriana low-cost Blue Air a venit cu o oferta speciala, in perioada 15 august - 15 septembrie, prin care pasagerii care zburau pe aceasta ruta plateau mai putin decat pe un bilet de tren ce circula pe aceeasi ruta. Astfel, pretul unui bilet de avion la Blue Air, pentru ruta Bucuresti - Cluj-Napoca costa 89 lei/segment cu taxe incluse, in vreme ce returul spre Bucuresti costa 132 lei/segment cu taxe incluse.

In prezent, pretul unui bilet cu compania low-cost Blue Air, singura care mai opereaza un zbor direct pe aceasta ruta, incepe de la 83 de euro, cu toate taxele incluse.

Cititi si: Rutele interne: Gaura de aer sau gura de oxigen pentru operatorii aerieni?