Reteaua de hoteluri Easy Hotels, care isi anuntase inca din 2008 planurile de a intra pe piata bulgareasca, va deschide, in cele din urma, prima unitate din Sofia, la inceputul anului viitor, potrivit cotidianului bulgaresc Dnevnik.

Astfel, primul hotel Easy din Bulgaria se va deschide in ianuarie 2010.

Hotelul va avea 57 de camere, insa nu se stie inca exact care va fi capacitatea totala de cazare. Hotelul are noua etaje, iar pretul unei camere incepe de la 10 euro.

Reteaua Easy Hotels este detinuta de operatorul low cost easyJet. In prezent, lantul hotelier include 10 unitati in Marea Britanie, Ungaria, Elvetia si Cipru. Pana in ianuarie 2010, pe langa locatia din Sofia, compania planuieste inaugurarea a inca doua hoteluri in Dubai si Berlin.

easyJet este compania cu cele mai multe zboruri de pe aeroportul din Gatwick care recent a fost vandut in schimbul sumei de 1, 65 mld. euro.

“Consideram bine-venita aceasta schimbare si abia asteptam sa lucram cu GIP”, a declarat Andy Harrison, directorul executiv al liniei aeriene, privitor la tranzactia mai sus mentionata, potrivit publicatiei Herald 24.

easyJet este unul dintre cei mai mari operatori low-cost din Europa, avand in prezent 166 de aeronave care acopera 400 de rute intre 109 aeroporturi din 27 de tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Cum pleaca romanul in vacanta si care sunt cele mai populare destinati