Reteaua internationala Best Western a ajuns la cea de-a 14-a afiliere de pe piata locala, prin trecerea sub "tutela" sa a hotelului Astoria, unitate clasificata la trei stele, din Iasi.
Hotel Astoria este al doilea hotel din portofoliul de hoteluri ale societatii Turism Moldova, controlata de omul de afaceri Catalin Prisecariu, care intra in reteaua Best Western, dupa Best Western Hotel Rapsodia din Botosani, afiliat in urma cu patru luni.

Hotelul iesean este clasificat la trei stele si are 57 de camere, avand un grad mediu de ocupare de peste 70% in ultimii ani. “Suntem in discutie pentru afilierea celor doua hoteluri de la inceputul anului. In urma acestor discutii, in iunie am reusit afilierea unitatii din Botosani, iar acum a celei din Iasi”, a declarat, pentru Wall-Street, Malin Malineanu (foto), development coordonator al Best Western Romania.

El a mai adaugat ca exista si alte proiecte de afiliere in derulare, care insa se vor finaliza abia in 2010.

Numarul cererilor de afiliere hoteliera este in crestere

Strategia Best Western Hotels este de a continua procesul de dezvoltare, cu un ritm de cel putin un hotel afiliat pe an. Zonele interesante pentru lant sunt in continuare Valea Prahovei si Brasov .

Seful Best Western isi propune ca in umatorii 3-5 ani lantul pe care il coordoneaza sa ajunga la un numar de 20-25 de unitati.

Hotelierii trebuie sa se trezeasca la realitate

Best Western este in prezent cel mai mare lant hotelier mondial, cu peste 4.100 hoteluri in mai mult de 87 de tari, incluzand mai mult de 1.200 hoteluri in Europa, dintre care deja 14 in Romania.

Cititi si: Dilema hotelierilor independenti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri