Compania aeriana Tarom pune in vanzare, in perioada 27 octombrie - 13 decembrie, 800 de biletete dus-intors la tariful de 9 euro (plus taxe de aeroport) catre 14 destinatii externe, operate cu avioane proprii.
Pe parcursul derularii promotiei, destinatiile se vor schimba, de la o saptamana la alta, iar la finalul fiecarei saptamani vor fi anuntate, pe website-ul companiei si pe Twitter, noile destinatii care intra in promitia „Maratonul de Iarna”.

In total, oferta va cuprinde 84 de zboruri catre 14 destinatii externe, in sase saptamani, timp in care vor fi puse in vanzare aproximativ 800 de bilete la tariful de 9 euro (plus taxe de aeroport).

Numarul biletelor disponibile in cadrul acestei promotii poate varia, in functie de locurile disponibile si incarcatura curselor.

Promotia „Maratonul de iarna” se aplica pentru calatoriile din Bucuresti catre destinatiile externe, iar biletele dus-intors au o perioada de sedere de minim 3 zile si maxim 14 zile.

Promotia incepe, astazi, cu rutele Bucuresti - Lyon si Bucuresti - Zurich iar biletele dus - intors, la tariful de 9 euro (plus taxele de aeroport) vor putea fi cumparate pana pe data de 8 noiembrie 2009 si sunt valabile pentru calatorie (plecare din Bucuresti) in saptamana 02 - 08 noiembrie 2009.

Pretul biletelor cu taxele de aeroport incluse este de 108 euro pe ruta Bucuresti - Zurich si 114 euro pe ruta Bucuresti - Lyon.

Tarom opereaza pe ruta Bucuresti - Lyon, 4 zboruri directe pe saptamana, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica iar pe ruta Bucuresti - Zurich sunt operate 6 zboruri pe saptamana, in zilele de luni, marti, miercuri, vineri, sambata si duminica.

Tarom nu a neglijat nici destinatiile interne, saptamana trecuta punand in vanzare 1.000 de bilete de ruta Bucuresti - Cluj la un tarif de 43 de euro (tur-retur) cu toate taxele incluse.

Topul tarifelor cu iz de low-cost practicate de companiile traditionale in primul an de criza

Reteaua de rute Tarom cuprinde 45 de destinatii din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Flota companiei est compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Tarom a transportat in primele opt luni ale anului 1,02 milioane pasageri in relatia cu Romania, cu 11,9% mai putini comparativ cu perioada similara din 2008, potrivit Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri